- Van der Valk Corporate Sales

Mijn naam is Monique Grundeler. Ik ben accountmanager bij Valkenhorst Corporate Sales B.V. In die hoedanigheid ben ik het centrale aanspreekpunt in het contact tussen grote bedrijven en instellingen enerzijds en de Van der Valk Exclusief Hotels anderzijds. Om mantelovereenkomsten af te kunnen sluiten met de bedrijven is een goede analyse en vertaalslag van de behoeften en mogelijkheden van alle betrokken partijen een vereiste. In toenemende mate is ons IT-bedrijf een betrokken partij vanwege de online boekingstools voor hotelkamers en vergaderzalen die wij op maat aan onze corporate boekers aanbieden.

Voor die juiste vertaalslag is veel ervaring nodig, die ik in Hotel de Gouden Leeuw en Hotel Nieuwerkerk-Rotterdam in diverse functies in de front- en backoffice heb opgedaan. De afgelopen jaren heb ik naast mijn werkzaamheden als administrateur voor Hotel Nieuwerkerk-Rotterdam, samen met mijn collega's, met veel plezier diverse werkzaamheden voor Valkenhorst Corporates Sales verricht. Sinds november 2013 houd ik mij volledig bezig met de werkzaamheden voor Van der Valk Corporate Sales.

Mijn naam is Annemarein Mol. Sinds januari 2017 ben ik Monique komen versterken bij Valkenhorst Corporate Sales. Ook ik heb al de nodige ervaring opgedaan binnen het Van der Valk concern. Ooit bij Van der Valk Houten begonnen in de bediening, waarna ik ruim 4 jaar werkzaam ben geweest op de Sales afdeling van deze vestiging. De ervaring die ik heb opgedaan op de vloer en op de Sales afdeling in combinatie met mijn opleiding Hotel- en Eventmanagement maken het mogelijk om met u mee te denken naar de diverse mogelijkheden binnen ons concern.

Onze jarenlange ervaringen op de werkvloer gecombineerd met de 150 jaar ervaring van het familiebedrijf Van der Valk maakt Van der Valk Corporate Sales tot uw ideale partner. Hebt u nog geen corporate account bij Valkenhorst Corporate Sales, maar bent u wel geïnteresseerd in alle voordelen die wij u kunnen bieden, dan zou ik graag de mogelijkheden voor een samenwerking met u bespreken.

Corporate afspraken kunnen al vanaf 50 vergaderingen of 250 overnachtingen op jaarbasis gemaakt worden.

Voor meer informatie kunt u mij bereiken via telefoonnummer +31 (0)88 456 82 27 of per mail via sales@vandervalkcorporates.nl Let's do business!

Wij maken gebruik van cookies.