- Van der Valk Corporate Sales

Mijn naam is Monique Grundeler. Ik ben accountmanager bij Valkenhorst Corporate Sales B.V. In die hoedanigheid ben ik het centrale aanspreekpunt in het contact tussen grote bedrijven en instellingen enerzijds en de Van der Valk Exclusief Hotels anderzijds. Om mantelovereenkomsten af te kunnen sluiten met de bedrijven is een goede analyse en vertaalslag van de behoeften en mogelijkheden van alle betrokken partijen een vereiste. In toenemende mate is ons IT-bedrijf een betrokken partij vanwege de online boekingstools voor hotelkamers en vergaderzalen die wij op maat aan onze corporate boekers aanbieden.

Voor die juiste vertaalslag is veel ervaring nodig, die ik in Hotel de Gouden Leeuw en Hotel Nieuwerkerk-Rotterdam in diverse functies in de front- en backoffice heb opgedaan. De afgelopen jaren heb ik naast mijn werkzaamheden als administrateur voor Hotel Nieuwerkerk-Rotterdam, samen met mijn collega's, met veel plezier diverse werkzaamheden voor Valkenhorst Corporates Sales verricht. Sinds november 2013 houd ik mij volledig bezig met de werkzaamheden voor Van der Valk Corporate Sales.

Mijn jarenlange ervaringen op de werkvloer gecombineerd met de 150 jaar ervaring van het familiebedrijf Van der Valk maakt Van der Valk Corporate Sales tot uw ideale partner. Hebt u nog geen corporate account bij Valkenhorst Corporate Sales, maar bent u wel geïnteresseerd in alle voordelen die wij u kunnen bieden, dan zou ik graag de mogelijkheden voor een samenwerking met u bespreken.

Corporate afspraken kunnen al vanaf 50 vergaderingen of 250 overnachtingen op jaarbasis gemaakt worden.

Voor meer informatie kunt u mij bereiken via telefoonnummer 0180-321103 of per mail via sales@vandervalkcorporates.nl Let's do business!

Wij maken gebruik van cookies.