Gratis internet

Gratis internet - Van der Valk Corporate Sales

Blijf in shape

Geniet van luxe

Internet

In elk hotel is wireless internet beschikbaar. Zowel in de kamers als in de openbare ruimtes. Gebruik van het internet is gratis voor al onze gasten.

In hotels met een internetcafé staan meerdere flatscreen computers kosteloos ter beschikking. Ideaal voor het online inchecken en uitprinten van uw boardingpas of het zoeken naar informatie.

 

Wellness

Wij bieden naast overnachten ook extra ontspanning en rust. Ideaal na een zakelijke bespreking.

In een aantal hotels is het mogelijk om heerlijk te ontspannen in onze wellness centra. Geniet van onze turke stoombaden, sauna's, zonnebanken en meer! Kijk per hotel hoe u lekker kunt genieten.

 

Fitness

Naast ontspanning ook sporten? Dat kan! Bij een aantal van onze hotels kunt u uw dagelijkse beweging gewoon bijhouden. Geen excuus om niet te sporten dus!

Onze fitness ruimtes zijn uitgerust met een breed scala aan apparaten en middelen.


Bar

Na een zware dag lust u vast wel een drankje. Bij ons kunt u aan de bar genieten van een ruim assortiment aan dranken, hapjes, en appetizers. Elke bar is tot in de puntjes verzorgd en uiteraard met uitstekende dienstverlening.

Proost!

 

Restaurant

Het restaurant is een belangrijk onderdeel van onze hotels. Het beste krijgt u op uw bord. Elk hotel heeft het restaurant in een eigen stijl en met eigen specialiteiten. Kom dus een hapje eten in het restaurant.

Laat u verbazen!

 

 

 

Facts & figures

Benieuwd naar het aantal kamers, zalen, max. capaciteit in theateropstelling of benieuwd naar de faciliteiten in het hotel?

Bekijk het hier!

Wij maken gebruik van cookies.